Anouk & Bram (Ulvenhout)

22 juli 2022

“Wat doe je als je beide een perfectionist bent en het liefst de regie zelf in handen houdt? Wat doe je als je de grote taak van ceremoniemeester niet wilt opleggen aan de meest dierbare mensen om je heen? Wat doe je als je wilt dat de dag zo loopt zoals jij dit in je hoofd hebt bedacht? Juist, dan ga je op zoek naar een professionele ceremoniemeester. Voor ons was dan ook duidelijk dat dit de eerste leverancier moest worden waar wij naar op zoek gingen.

De zoektocht was echter kort. Na de eerste kennismaking met Lotte in ons Breda was het overduidelijk. Lotte verstaat haar vak en wat een toegankelijke, fijne en warme vrouw is dit. Zij past bij ons.

Lotte heeft veel langer voor ons klaar gestaan dan initieel de bedoeling was. Ons eerste contact was in 2019 en wij zijn na meerdere keren verzetten pas in juli 2022 getrouwd. Gedurende deze jaren heeft Lotte altijd voor ons klaar gestaan. Zij stond klaar met advies via whatsapp, was enthousiast over onze ideeën en durfde best van de vertrouwde paden af te wijken. Ook tijdens de coronacrisis zorgde zij voor steun, duidelijkheid en rust.

Een paar weken voor de bruiloft kwam Lotte bij ons langs om de dag helemaal door te spreken. Ook ging ze mee naar de locatie om hetzelfde te doen met het personeel. Lotte stelde de juiste vragen en hield ons en de mensen van de locatie scherp. Dit gaf veel vertrouwen.

De dagen voor de bruiloft werd er door Lotte extra ingezoomd op de laatste details, dit vonden wij erg fijn. Het, met bijna militaire precisie gemaakte, draaiboek werd ons toegezonden en konden daar zelf nog met een kritisch oog naar kijken. Alles was helemaal klaar voor onze grote dag.

Hoe fijn is het om op de ochtend van je bruiloft ontvangen te worden door een vrolijke en alles onder controle hebbende ceremoniemeester? HEEL FIJN! Wij hebben ontzettend van de dag kunnen genieten en alles was heel relaxt. Lotte zorgde ervoor dat wij op de juiste tijd op de juiste plek waren, dat onze gasten het de hele dag aan niets ontbrak en dat de locatie eruit zag om door een ringetje te halen. De dag was voor ons perfect en zorgeloos. Mede dankzij Lotte. Het is dan ook niet voor niks dat wij onze Lotte “SUPERLOT” noemen. Een duizendpoot met het hart op de goede plek.

Bedankt voor alles Lotte. Het enige nadeel van dat we nu getrouwd zijn is dat we het fijne contact met je moeten gaan missen. Gelukkig ga jij veel andere bruidsparen heel erg blij maken.”

Veel liefs,

Anouk & Bram

Fotografie: Duy Vu Dinh