Fiat 500 oldtimer huren

Op zoek naar een geweldige trouwauto in Breda of omgeving? Deze witte Fiat 500 oldtimer leent zich hier perfect voor!

Voor de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk bijzonder vervoer. Dan zit je met dit leuke autootje helemaal goed! De Fiat 500 is uniek in zijn soort en zorgt voor een heerlijk nostalgisch gevoel. Het past perfect bij een Italiaanse bruiloft, maar ook bij een bruiloft in vintage of juist moderne stijl.

De auto komt uit 1973 en is altijd netjes onderhouden. De auto heeft een normaal koppelsysteem, dus iedereen kan er in rijden.

Heb je interesse om de Fiat 500 oldtimer te huren? We nemen dan graag de tijd voor een uitgebreide uitleg en jullie vragen! Ook is het altijd mogelijk om vooraf een proefritje te maken. Op de dag zelf kun je kiezen om de auto zelf op te halen, of om ‘m te laten brengen. Ook is het mogelijk een prachtig autobloemstuk of een hippe bloemenslinger bij de auto te laten leveren, uiteraard in de stijl die bij jullie bruiloft past. We werken hiervoor samen met het toffe en getalenteerde BloemenNoord.

Lots of Love Weddings is gevestigd in Breda (Noord-Brabant), maar ook buiten Breda is deze geweldige trouwauto te huur.

En ga je niet trouwen, maar wil je de Fiat 500 huren om gewoon een dagje te toeren, of voor bijvoorbeeld een evenement, dan kan dat natuurlijk ook. We helpen jullie graag bij het beleven van een onvergetelijke dag!

Bekijk hier de tarieven of neem nu contact op voor meer informatie!