Over Lots of Love Weddings

Hoi, ik ben Lotte Vogels, gediplomeerd weddingplanner en professioneel ceremoniemeester én het gezicht achter Lots of Love Weddings! Graag stel ik me hier aan jullie voor.

Na 10 jaar in de marketingcommunicatie te hebben gewerkt, begon er iets te kriebelen. Ik wilde niet alleen maar achter mijn computer zitten, ik wilde dóen, plannen, organiseren en écht iets betekenen voor anderen. In de jaren daarvoor werd ik regelmatig door vrienden en bekenden gevraagd om ceremoniemeester te zijn op hun bruiloft. Waarschijnlijk omdat ze wisten dat ze dat wel aan mij toe konden vertrouwen…!

In 2017 wist ik het: dit is wat ik wil doen! Koppels helpen bij de voorbereiding van de mooiste dag van hun leven! Ik ben – toen nog naast mijn baan – begonnen met de vakopleiding tot weddingplanner. Hierdoor werd ik alleen maar enthousiaster! Ik hakte toen de knoop door en ben begonnen met Lots of Love Weddings. Waar die naam vandaag komt kun je vast wel raden…

Inmiddels heb ik al tientallen bruiloften mogen organiseren, soms van A tot Z, soms gedeeltelijk, soms als ceremoniemeester. Kwaliteit staat hierbij voor mij hoog in het vaandel. Ik ben aangesloten bij STNL (Stichting Trouwbranche Nederland) en bij BOW (Beroeps Organisatie Weddingsplanners) en vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en professionaliseren.

Behalve van bruiloften houd ik van reizen, van het ontdekken van nieuwe plekken en culturen. Daarom doe ik ook héél graag bruiloften in het buitenland! Ik spreek verschillende talen en heb inmiddels al heel wat van de wereld gezien. Ook heb ik een voorliefde voor interculturele bruiloften.

Verder hou ik van lekker eten (maar niet van koken), van borrelen met vrienden en van thee met chocola (véél chocola). Ik woon in Breda, maar werk door heel Nederland, én daarbuiten!

Een andere hobby is mijn witte Fiat 500 uit 1973. Een geweldige auto die ook nog eens perfect gebruikt kan worden als trouwauto. En guess what, natuurlijk is ie daarvoor te huur!

Ik ben er van overtuigd dat er een klik moet zijn tussen ‘mijn’ bruidsparen en mij. Een kennismakingsgesprek is bij mij dus altijd gratis én vrijblijvend! Maar het liefst wel mét thee met chocola :-). Neem dus gerust contact op!

Groetjes,

Lotte Vogels