Benieuwd naar wat andere bruidsparen vonden van hun samenwerking met Lots of Love Weddings? Lees dan hieronder hun referenties en laat je overtuigen!

Lindy & Frank

"Wij zijn in 2017 getrouwd in het mooie Toscane en Lotte was onze ceremoniemeester, daar hebben we geen seconde spijt van gehad!"

Lees meer

Meddy & Robin

"Tijdens het hele traject van onze bruiloft hebben we Lotte als bijzonder prettig ervaren: in haar professionele rol, maar zeker ook als mens."

Lees meer

Nazli & Wouter

"Lotte is hartelijk, enthousiast, geduldig, hardwerkend, scherp, professioneel, vol van goede ideeën en straalt heel veel rust uit!"

Lees meer

Letteke & Sjoerd

"Lotte heeft onwijs veel creatieve ideeën en is echt een toevoeging in de voorbereiding van je huwelijk. Fijn om te touwtjes vertrouwd uit handen te kunnen geven."

Lees meer

Marga & Willem

"Lotte van Lots of Love Weddings heeft ons geweldig ontzorgd met haar creatieve, consciëntieuze en pragmatische aanpak!"

Lees meer

Hanneke & Ruud

"Lotte had weinig tekst en uitleg nodig om te begrijpen wat we precies wilden. Ze is betrouwbaar, duidelijk, gestructureerd, perfectionistisch en een mega harde werker."

Lees meer

"Dankzij Lotte hebben wij echt onze mooiste dag kunnen beleven"

Nazli & Wouter

ThePerfectWedding.nl Widget

Lots of Love Weddings 10 uit 5 ervaringen