Benieuwd naar wat andere bruidsparen vonden van hun samenwerking met Lots of Love Weddings? Lees dan hieronder hun referenties en laat je overtuigen!

Lindy & Frank

"Wij zijn in 2017 getrouwd in het mooie Toscane en Lotte was onze ceremoniemeester, daar hebben we geen seconde spijt van gehad!"

Lees meer

Meddy & Robin

"Tijdens het hele traject van onze bruiloft hebben we Lotte als bijzonder prettig ervaren: in haar professionele rol, maar zeker ook als mens."

Lees meer

Sanneke & Dick

"Voor onze trouwdag hebben wij de Fiat 500 van Lotte gehuurd. De communicatie verliep erg prettig. Lotte was erg behulpzaam en dacht goed mee."

Lees meer

Maaike & Jeffrey

"Via Lotte konden we de té leuke Fiat 500 huren. Lotte was erg flexibel in de ophaal- en brengmogelijkheden en alles was zo geregeld."

Lees meer

Lia & Peter

"Mede dankzij Lotte hebben we de bruiloft kunnen vieren waar we op hadden gehoopt, zelfs op anderhalve meter! Wat ons betreft is Lotte een echte aanrader!"

Lees meer

Nazli & Wouter

"Lotte is hartelijk, enthousiast, geduldig, hardwerkend, scherp, professioneel, vol van goede ideeën en straalt heel veel rust uit!"

Lees meer

Letteke & Sjoerd

"Lotte heeft onwijs veel creatieve ideeën en is echt een toevoeging in de voorbereiding van je huwelijk. Fijn om de touwtjes vertrouwd uit handen te kunnen geven."

Lees meer

Natalie & Diewert

"Lotte is met haar bruiloft-ervaring een heel fijne sparringpartner die goed meedenkt. Op deze manier hebben we onze bruiloft met heel veel plezier kunnen voorbereiden."

Lees meer

Renske & Ariën

"Lotte heeft ons geadviseerd, geassisteerd, ontzorgd, verrast, ontroerd en gaf ons een droom van een bruiloftsdag waar we nog heel lang met veel liefde aan terugdenken.”

Lees meer

Rosanne & Bernand

"We hebben een prachtige dag gehad en kunnen wel zeggen dat onze trouwauto een echte blikvanger was! Lotte heeft bijgedragen aan een fantastische dag!”

Lees meer

Marga & Willem

"Lotte van Lots of Love Weddings heeft ons geweldig ontzorgd met haar creatieve, consciëntieuze en pragmatische aanpak!"

Lees meer

Hanneke & Ruud

"Lotte had weinig tekst en uitleg nodig om te begrijpen wat we precies wilden. Ze is betrouwbaar, duidelijk, gestructureerd, perfectionistisch en een mega harde werker."

Lees meer

Denise & Mart

"Het contact met Lotte over het huren van de Fiat 500 verliep heel erg prettig en vlot. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!"

Lees meer

Hagar & Victor

"Snel en duidelijk contact met heldere afspraken. De auto werd keurig gebracht en opgehaald en rijdt als een zonnetje. Lotte legt alles vriendelijk en duidelijk uit."

Lees meer

Renate & Reinier

"Lotte is een energievolle vrouw die meedenkt met wat er allemaal moet gebeuren. Ze heeft goede ideeën waar we zelf niet op gekomen zouden zijn.”

Lees meer

"Dankzij Lotte hebben wij echt onze mooiste dag kunnen beleven"

Nazli & Wouter

Lievelingsleverancier Trouwen in Brabant

ThePerfectWedding.nl Widget

Lots of Love Weddings 10 uit 9 ervaringen

Toptrouwbedrijven.nl Widget