Benieuwd naar wat andere bruidsparen vonden van hun samenwerking met Lots of Love Weddings? Lees dan hieronder hun referenties en laat je overtuigen!

Anouk & Bram

"De dag was voor ons perfect en zorgeloos. Mede dankzij Lotte. Het is dan ook niet voor niks dat wij onze Lotte “SUPERLOT” noemen."

Lees meer

Fleur & Marco

''Lotte heeft oog voor detail, denkt aan dingen voor je er zelf aan denkt en is erg prettig in de omgang. Ze paste ook goed bij de groep met gasten en was altijd in voor een praatje!''

Lees meer

Renate & Reinier

"Lotte is een energievolle vrouw die meedenkt met wat er allemaal moet gebeuren. Ze heeft goede ideeën waar we zelf niet op gekomen zouden zijn.”

Lees meer

Natalie & Diewert

"Lotte is met haar bruiloft-ervaring een heel fijne sparringpartner die goed meedenkt. Op deze manier hebben we onze bruiloft met heel veel plezier kunnen voorbereiden."

Lees meer

Marga & Willem

"Lotte van Lots of Love Weddings heeft ons geweldig ontzorgd met haar creatieve, consciëntieuze en pragmatische aanpak!"

Lees meer

Dymph & Koen

"Lotte heeft alles tot in de puntjes verzorgd en overal in meegedacht. Het was enorm fijn om één aanspreekpunt te hebben die alle lijntjes uit kon zetten."

Lees meer

Shirley & Daan

''Het contact was meteen heel fijn en we merkten bij het eerste gesprek al dat Lotte enorm gepassioneerd en perfectionistisch is.''

Lees meer

Lia & Peter

"Mede dankzij Lotte hebben we de bruiloft kunnen vieren waar we op hadden gehoopt, zelfs op anderhalve meter! Wat ons betreft is Lotte een echte aanrader!"

Lees meer

Hanneke & Ruud

"Lotte had weinig tekst en uitleg nodig om te begrijpen wat we precies wilden. Ze is betrouwbaar, duidelijk, gestructureerd, perfectionistisch en een mega harde werker."

Lees meer

Nazli & Wouter

"Lotte is hartelijk, enthousiast, geduldig, hardwerkend, scherp, professioneel, vol van goede ideeën en straalt heel veel rust uit!"

Lees meer

Marleen & Hans

''Lotte luistert heel goed naar je wensen en denkt heel erg mee. Ze geeft goede tips: van bands tot visagisten en van felicitatiemogelijkheden tot dresscodes.''

Lees meer

Daphne & Guimar

''Alles was perfect en dat wat niet perfect ging, heeft zij opgelost zonder dat wij daar al te veel van hebben gemerkt. Lotte heeft er voor gezorgd dat onze dag magisch was!''

Lees meer

Renske & Ariën

"Lotte heeft ons geadviseerd, geassisteerd, ontzorgd, verrast, ontroerd en gaf ons een droom van een bruiloftsdag waar we nog heel lang met veel liefde aan terugdenken.”

Lees meer

Meddy & Robin

"Tijdens het hele traject van onze bruiloft hebben we Lotte als bijzonder prettig ervaren: in haar professionele rol, maar zeker ook als mens."

Lees meer

Lindy & Frank

"Wij zijn in 2017 getrouwd in het mooie Toscane en Lotte was onze ceremoniemeester, daar hebben we geen seconde spijt van gehad!"

Lees meer

"Dankzij Lotte hebben wij echt onze mooiste dag kunnen beleven"

Nazli & Wouter

Lievelingsleverancier Trouwen in Brabant

ThePerfectWedding.nl Widget

Lots of Love Weddings 10 uit 16 ervaringen

Toptrouwbedrijven.nl Widget