Benieuwd naar wat andere bruidsparen vonden van hun samenwerking met Lots of Love Weddings? Lees dan hieronder hun referenties en laat je overtuigen!

Lindy & Frank

"Wij zijn in 2017 getrouwd in het mooie Toscane en Lotte was onze ceremoniemeester, daar hebben we geen seconde spijt van gehad!"

Lees meer

Meddy & Robin

"Tijdens het hele traject van onze bruiloft hebben we Lotte als bijzonder prettig ervaren: in haar professionele rol, maar zeker ook als mens."

Lees meer

Renske & Ariën

"Lotte heeft ons geadviseerd, geassisteerd, ontzorgd, verrast, ontroerd en gaf ons een droom van een bruiloftsdag waar we nog heel lang met veel liefde aan terugdenken.”

Lees meer

Daphne & Guimar

''Alles was perfect en dat wat niet perfect ging, heeft zij opgelost zonder dat wij daar al te veel van hebben gemerkt. Lotte heeft er voor gezorgd dat onze dag magisch was!''

Lees meer

Marleen & Hans

''Lotte luistert heel goed naar je wensen en denkt heel erg mee. Ze geeft goede tips: van bands tot visagisten en van felicitatiemogelijkheden tot dresscodes.''

Lees meer

Marissa & Steffan

Wij raden Lotte iedereen aan! Ze is een goede, ervaren weddingplanner en niet onbelangrijk, ook heel gezellig om mee samen te werken."

Lees meer

Ilse & Jeroen

"Lotte heeft goed met ons meegedacht, neemt het initiatief om zaken uit te zetten en komt met fijne ideeën. Ze heeft ons ontzorgd en onze droombruiloft weten te realiseren!''

Lees meer

Gabriela & Coen

"We wouldn’t have enjoyed our day if Lotte hadn’t been behind the scenes making sure everything was perfect, with calm, good taste, professionalism and an eye for detail."

Lees meer

Shari & Jesse

"Dankzij haar vele ervaring kon Lotte overal over meedenken. Ze heeft een groot netwerk van lokale leveranciers, wat het zoeken naar de perfecte combinatie veel makkelijker maakte.''

Lees meer

Amy & Wouter

"Lotte was onze ceremoniemeester tijdens onze grote dag. Als je Lotte in één woord moet omschrijven dan komt het woord PRO spontaan bij ons op."

Lees meer

Nazli & Wouter

"Lotte is hartelijk, enthousiast, geduldig, hardwerkend, scherp, professioneel, vol van goede ideeën en straalt heel veel rust uit!"

Lees meer

Hanneke & Ruud

"Lotte had weinig tekst en uitleg nodig om te begrijpen wat we precies wilden. Ze is betrouwbaar, duidelijk, gestructureerd, perfectionistisch en een mega harde werker."

Lees meer

Lia & Peter

"Mede dankzij Lotte hebben we de bruiloft kunnen vieren waar we op hadden gehoopt, zelfs op anderhalve meter! Wat ons betreft is Lotte een echte aanrader!"

Lees meer

Shirley & Daan

''Het contact was meteen heel fijn en we merkten bij het eerste gesprek al dat Lotte enorm gepassioneerd en perfectionistisch is.''

Lees meer

Ayudia & Rob

"Lotte is really reliable and professional. She helped us with everything we needed, even when we had to make changes in a short time."

Lees meer

Carlijn & Jeroen

"Wij zouden iedereen aanraden om Lotte als weddingplanner in te schakelen, ze neemt je zoveel uit handen, komt met toffe ideeën en is op de dag zelf je steun en toeverlaat!"

Lees meer

Carmine & Pieter

''Zeer tevreden over de service van Lotte. Geweldige elopement wedding gehad op een prachtige plek en met topleveranciers, dankzij Lots of Love Weddings!''

Lees meer

Britt & Maikel

"De samenwerking met Lotte was prettig én gezellig, haar werkwijze is duidelijk en overzichtelijk en haar persoonlijkheid is er eentje die je er zeker bij kunt hebben!"

Lees meer

Elisa & Michel

“Lotte heeft ons fantastisch geholpen met onze bruiloft. Ze heeft met haar netwerk en ervaring allerlei problemen die wij zagen in een mum van tijd weggenomen."

Lees meer

Leonore & Evin

"Lotte was op de achtergrond volledig in controle van de dag. We vinden dat iemand als Lotte ervoor zorgt, dat een hele mooie dag een perfecte dag wordt!”

Lees meer

Marga & Willem

"Lotte van Lots of Love Weddings heeft ons geweldig ontzorgd met haar creatieve, consciëntieuze en pragmatische aanpak!"

Lees meer

Natalie & Diewert

"Lotte is met haar bruiloft-ervaring een heel fijne sparringpartner die goed meedenkt. Op deze manier hebben we onze bruiloft met heel veel plezier kunnen voorbereiden."

Lees meer

Renate & Reinier

"Lotte is een energievolle vrouw die meedenkt met wat er allemaal moet gebeuren. Ze heeft goede ideeën waar we zelf niet op gekomen zouden zijn.”

Lees meer

Fleur & Marco

''Lotte heeft oog voor detail, denkt aan dingen voor je er zelf aan denkt en is erg prettig in de omgang. Ze paste ook goed bij de groep met gasten en was altijd in voor een praatje!''

Lees meer

Laura & Martijn

De dag was sprookjesachtig, beter dan we ooit hadden verwacht. Dit kwam mede dankzij de voorbereiding van Lotte."

Lees meer

Dymph & Koen

"Lotte heeft alles tot in de puntjes verzorgd en overal in meegedacht. Het was enorm fijn om één aanspreekpunt te hebben die alle lijntjes uit kon zetten."

Lees meer

Anouk & Bram

"De dag was voor ons perfect en zorgeloos. Mede dankzij Lotte. Het is dan ook niet voor niks dat wij onze Lotte “SUPERLOT” noemen."

Lees meer

Jacolien & Sebastian

"Wij zouden Lotte absoluut aanraden! Zij is een supertoffe meid die van wanten weet. Zij zorgt voor een nauwgezet draaiboek zodat je nooit voor verrassingen komt te staan."

Lees meer

Shanna & Mark

"We hebben dankzij Lotte continu het gevoel gehad dat onze trouwdag onder controle was en hoefden ons nergens druk om te maken, dat is ons zoveel waard geweest!"

Lees meer

"Dankzij Lotte hebben wij echt onze mooiste dag kunnen beleven"

Nazli & Wouter

Lievelingsleverancier Trouwen in Brabant

ThePerfectWedding.nl Widget

Lots of Love Weddings 10 uit 18 ervaringen

Toptrouwbedrijven.nl Widget