Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland – een destination wedding – wordt tegenwoordig steeds populairder. Want wat is er nu mooier dan elkaar eeuwige trouw beloven op een warme, zonnige plek, met de voetjes in het zand of juist in een land dat voor jullie speciaal is?

Onder andere door mijn passie voor reizen help ik jullie graag bij de organisatie van jullie droomhuwelijk in het buitenland. Of dat nu net over de grens in België is of op Bali: het kan allemaal. Met mijn ervaring én netwerk in Italië, Spanje (yes, ook Ibiza!), Frankrijk en België verzorg ik graag jullie destination wedding tot in de puntjes! Met stip op nummer één staat toch wel Toscane, waar ik meerdere malen per jaar zit voor de mooiste weekendbruiloften.

Voor bruiloften in Italië, Spanje en Frankrijk werk ik samen met topper Wietske van Buitenlandse Bruiloften. Zij heeft voor jullie de prachtigste trouwlocaties gevonden in deze landen, waar ik met alle plezier jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorg! (Tip: neem ook eens een kijkje op haar site voor de mooiste plekjes voor jullie destination wedding!)

Ook deins ik er niet voor terug de mooiste plekjes in nieuwe landen te ontdekken. Hebben jullie plannen om te trouwen in het buitenland, aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Vanaf 3600,-
(exclusief reis- en verblijfkosten)