Benieuwd naar wat andere bruidsparen vonden van de Fiat 500? Lees dan hieronder hun referenties en laat je overtuigen!

Anne & Jeffrey

“Lotte is snel in de communicatie en flexibel qua afspraken met betrekking tot de ophaal- en brengmogelijkheden. Al met al een aanrader!"

Lees meer

Britt & Dirk

“Wat een geweldige auto is de Fiat 500! We hebben heel fijn contact gehad met Lotte, ze denkt erg goed mee. Wij hebben een geweldige dag gehad!”

Lees meer

Anika & Sjoerd

''Lotte is een super attente vrouw waarbij alles mogelijk is. Wij hebben genoten van haar prachtige Fiat 500 die in goede staat verkeerd en het heerlijk doet op foto’s!''

Lees meer

Daniela & Kubilay

''De gasten waren allemaal onder de indruk van deze leuke vintage auto die helemaal in de sfeer van onze trouwdag pastte. We hebben er supermooie foto’s aan overgehouden!''

Lees meer

Rosanne & Bernand

"We hebben een prachtige dag gehad en kunnen wel zeggen dat onze trouwauto een echte blikvanger was! Lotte heeft bijgedragen aan een fantastische dag!”

Lees meer

Denise & Mart

"Het contact met Lotte over het huren van de Fiat 500 verliep heel erg prettig en vlot. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!"

Lees meer

Irma & Matthijs

“Deze leuke en schattige Fiat 500 was fantastisch als trouwauto! Zowel het contact met Lotte als het ophalen van de auto is heel soepel verlopen."

Lees meer

Lieke & Rob

“Een knus en schattig autootje om je bruiloft helemaal compleet te maken! Het is echt een aanrader om de Fiat 500 bij Lotte te huren!”

Lees meer

Romy & Dennis

''We hebben regelmatig tegen elkaar gegrapt dat we de auto toch maar niet terug zouden brengen maar dat we hem zelf wilden houden. Lotte, bedankt!''

Lees meer

Anne-Lotte & Robbin

"Het contact met Lotte was prettig. Een korte mailwisseling en het was geregeld. Ook is ze flexibel in de haal- & brengservice. Kortom, een dikke aanrader!”

Lees meer

Hagar & Victor

"Snel en duidelijk contact met heldere afspraken. De auto werd keurig gebracht en opgehaald en rijdt als een zonnetje. Lotte legt alles vriendelijk en duidelijk uit."

Lees meer

Sanneke & Dick

"Voor onze trouwdag hebben wij de Fiat 500 van Lotte gehuurd. De communicatie verliep erg prettig. Lotte was erg behulpzaam en dacht goed mee."

Lees meer

Prisca & Maarten

“Het contact verliep allemaal ontzettend vriendelijk en gemakkelijk, evenals het ophalen en terugbrengen. Dank nogmaals Lotte voor je geweldige service!"

Lees meer

Jente & Marco

“Vanaf het begin was er fijn contact met Lotte. De auto was op onze dag een echte eyecatcher en is iets waar veel gasten nog steeds herinneringen over ophalen!”

Lees meer

Monique & Paul

“Lotte, bedankt voor de goede service, we hebben een hele mooie dag gehad en hebben genoten van het Fiatje. Het huren, plannen, halen en brengen was supertop geregeld!”

Lees meer

Lise & Martyn

"De Fiat 500 was via Lotte makkelijk en super vriendelijk geregeld.! Nogmaals bedankt Lotte, we weten zeker dat je als trouw-regel-mevrouw een goede aanwinst bent!”

Lees meer

Maaike & Jeffrey

"Via Lotte konden we de té leuke Fiat 500 huren. Lotte was erg flexibel in de ophaal- en brengmogelijkheden en alles was zo geregeld."

Lees meer

Letteke & Sjoerd

"Lotte heeft onwijs veel creatieve ideeën en is echt een toevoeging in de voorbereiding van je huwelijk. Fijn om de touwtjes vertrouwd uit handen te kunnen geven."

Lees meer

"Dankzij Lotte hebben wij echt onze mooiste dag kunnen beleven"

Nazli & Wouter

Lievelingsleverancier Trouwen in Brabant

ThePerfectWedding.nl Widget

Lots of Love Weddings 10 uit 20 ervaringen

Toptrouwbedrijven.nl Widget