Trouwen in Toscane

Trouwen in Toscane, wie droomt er niet van? Een prachtige omgeving met glooiende heuvels vol wijngaarden en kronkelende weggetjes met cipressen aan beide kanten. Romantische agriturismo’s omringd door olijfbomen en natuurlijk heerlijke temperaturen en prachtig licht.

De afgelopen jaren heb ik al meerdere bruiloften mogen verzorgen in deze prachtige streek en nog elke keer prijs ik mezelf gelukkig wanneer ik weer in Toscane ben voor een bruiloft of de voorbereidingen ervan. Mijn liefde voor Toscane ontstond in 2007, toen ik een taalcursus Italiaans volgde in Perugia (Umbrië) en elk weekend een auto huurde om Toscane te verkennen. Elk weekend werd ik een beetje meer verliefd op de streek, de taal, het heerlijke eten en de lieve, gastvrije mensen.

Toscane bevindt zich iets boven het midden van Italië. De streek bestaat uit 10 verschillende provincies, die meestal zijn vernoemd naar de grootste stad die erin ligt, zoals Florence, Pisa en Siena. Toscane is rijkelijk bedeeld met middeleeuwse stadjes en pittoreske dorpjes, met daartussen prachtige uitgestrekte heuvels. Hier zijn geweldige trouwlocaties te vinden, zoals agriturismo’s en villa’s die uitermate geschikt zijn voor een compleet verzorgde weekendbruiloft. Ultieme plekjes om te trouwen in Toscane. En ik help jullie graag jullie droom te realiseren!

Voor bruiloften in Toscane werk ik samen met topper Wietske van Buitenlandse Bruiloften. Zij heeft voor jullie de prachtigste trouwlocaties gevonden in Toscane, waar ik met alle plezier jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorg. Neem gerust eens een kijkje op haar site om de mooiste plekjes voor jullie destination wedding te ontdekken!

Willen jullie graag trouwen in Toscane? Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Vanaf 3600,-
(exclusief reis- en verblijfkosten)

Trouwen in Toscane