Martine & Gijs (Breda)

29 juni 2023

“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Lotte absoluut onmisbaar was voor onze bruiloft. Onze keuze om een prachtige Fiat 500 als trouwauto te huren, leek in eerste instantie alleen te gaan om het voertuig zelf, maar Lotte maakte er een onvergetelijke ervaring van. Lotte’s behulpzaamheid tijdens het organiseren van zowel de auto als de bloemen was helemaal top. Ze zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was geregeld en stemde af op onze wensen voor het boeketje bloemen.

Natuurlijk verloopt niet altijd alles vlekkeloos, en zelfs op de grote dag zelf kwamen we voor een onverwachte uitdaging te staan met de gehuurde auto. Maar hier bewees Lotte haar ware skils, binnen no time had ze een alternatieve Fiat 500 geregeld, waardoor we alsnog konden rijden in een mooie Fiat 500.

Echter, het was niet alleen Lotte’s probleemoplossend vermogen dat ons versteld deed staan. Op de dag van de bruiloft bleek Lotte van onschatbare waarde te zijn. Met een oprechte glimlach en een geruststellende aanwezigheid, reed ze zelfs met mij en mijn vader mee naar de kerk. Het feit dat het alternatieve autootje enkele complexe gebruiksaanwijzingen had, en de nervositeit die inherent is aan zo’n speciale dag, maakten dat we haar steun enorm op prijs stelden. Een hilarisch moment was dat Lotte zich verstopt had achterin de auto om aan de fotograaf te ontsnappen… Details, haha!

Lieve Lotte, heel erg bedankt voor al je hulp en inzet voor onze dag!”

Martine & Gijs

Fotografie: Sjoerd Booij Photography