Romy & Dennis (Groede)

3 September 2021

“Vrijdag 3 september 2021 was het dan eindelijk zover, onze trouwdag. We hadden een jaar lang extra de tijd om ons voor te bereiden en dat was maar goed ook, want het vinden van een perfecte trouwauto bleek nog een hele klus te zijn. Tot wij uitkwamen bij Lots of Love Weddings. Ik (Romy) was direct verliefd op de oude witte Fiat 500. Dennis had eigenlijk een Ford Mustang in gedachten maar ‘helaas’ was deze niet makkelijk te krijgen.

Onze trouwdag begon met een fotoshoot waar we met de kleine witte Fiat door de Zeeuwse polders mochten touren op zoek naar de ideale fotolocaties. Het was deze dag ook nog eens prachtig weer dus het dak kon open. Om 12.30 uur kwamen we aan bij de grote kerk in Groede waar we veel bekijks hadden met ons autootje.

Nadat we de volgende dag waren uitgeslapen en heerlijk hadden ontbeten bij het logement in Groede stond er een hele dag gepland voor een tour richting Breda om de Fiat weer terug te brengen naar Lotte. Wat was dit genieten!! Google Maps ingesteld op ‘snelweg vermijden’ en via alle kleine dorpjes terug richting Breda, met natuurlijk de nodige tussenstops. We hebben regelmatig tegen elkaar gegrapt dat we de auto toch maar niet terug zouden brengen maar dat we hem zelf wilden houden.

We kijken terug op 2 fantastische dagen met de witte Fiat van Lotte, bedankt!”

Romy & Dennis

Fotografie: Mardie Fotografie