Ilse & Jeroen (Toscane, Italië)

1 juli 2022

“Wat was onze bruiloft een avontuur, een avontuur wat we nooit zonder Lotte hadden willen doen. In juli 2020 hadden wij onze bruiloft op de planning staan. Vooraf zijn we met Lotte naar Italië afgereisd om opzoek te gaan naar onze droomlocatie, en die hebben we na het bezoeken van vele locaties door heel Toscane gevonden! Kort daarna brak Corona uit en moesten we onze bruiloft die al van a tot z georganiseerd was genoodzaakt uitstellen naar juli 2021. Opnieuw raakten we in een rollercoaster en hebben we tot het laatste moment af moeten wachten om te beslissen of de bruiloft wel of niet door kon gaan. Helaas lieten de maatregelen het niet toe om naar Italië te reizen en waren we opnieuw genoodzaakt onze bruiloft uit te stellen. En dan zakt de moed je toch echt in de schoenen, maar Lotte was er voor ons en gaf niet op! Lotte bleef ons motiveren positief te blijven.

Door de fijne band die we met Lotte hebben opgebouwd en haar positieve energie heeft dit ervoor gezorgd dat we onze bruiloft opnieuw hebben uitgesteld naar juli 2022. En ja hoor, we mochten gaan en wat was het fantastisch! Lotte heeft de afgelopen 3 jaar goed met ons meegedacht, neemt het initiatief om zaken uit te zetten en komt met fijne ideeën.
Ze heeft ons ontzorgd en onze droombruiloft weten te realiseren! Het is een proces voor in de boeken waar we nog vele jaren over zullen praten. Dit maakt ook dat jij Lotte een gespreksonderwerp zal zijn in ons leven :-).

Lieve Lotte, wij willen jou ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt!

Wil jij ook je droombruiloft zoals wij deze ervaren hebben, een dag om nooit meer te vergeten, dan ben je bij Lotte aan het goede adres!”

Ilse & Jeroen

Fotografie: Wanderbros