Leonore & Evin (Breda)

29 april 2023

“Lotte is attent, professioneel, benaderbaar en erg vriendelijk. We hadden al langere tijd het idee om te trouwen maar hadden geen tijd en inhoudelijke kennis om zoiets te regelen. Een weddingplanner is echt een aanrader voor het regelen, organiseren en regisseren van de belangrijkste dag van je leven!

Vanaf de kennismaking hadden we direct veel vertrouwen in Lotte, ze nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en onze wensen te inventariseren voor een bruiloft in de omgeving van Breda. Ze stelde goede vragen en zette ons aan het denken over de zaken waar wij nog geen idee├źn over hadden. Ze maakt veel aantekeningen en houdt alles bij in een uitgebreid draaiboek. Bij het zoeken naar leveranciers had zij zelf een aantal suggesties. Als wij met locaties of een fotograaf kwamen die ze nog niet van eerder kende, nam ze direct de regie om met hen alles strak te regelen. We hebben ook van de locatiemanagers specifiek de complimenten gekregen over het prettige contact met onze weddingplanner.

De week voor de bruiloft werden alle puntjes op de in gezet zodat alles vlekkeloos zou verlopen. Op de dag zelf, was Lotte aanwezig als ceremoniemeester. Alles verliep zoals gepland en daardoor soepel. Wij zijn volledig ontzorgd en konden ons helemaal richten op ons feest. Lotte was op de achtergrond volledig in controle van de dag. We vinden dat iemand als Lotte ervoor zorgt, dat een hele mooie dag een perfecte dag wordt!”

Leonore & Evin