Meddy & Robin (Amsterdam)

2 juni 2019

“Wij hebben de bijzondere mogelijkheid gekregen om in De Kleine Komedie met Nasrdin Dchar als ceremoniemeester te trouwen. Dat was geweldig, maar de datum stond al vast en daarom hadden we nog maar 2 maanden om alles te regelen… Bijna onmogelijk, dachten we, maar gelukkig kon Lotte van Lots of Love Weddings ons uit de brand helpen! Ze heeft een groot netwerk binnen de trouwbranche en zo konden we heel snel alle belangrijke zaken regelen. Heel fijn was het dat Lotte ons hielp met alle contacten en duidelijk steeds ons als bruidspaar en de bruiloft als eerste prioriteit te hebben: alle partijen willen iets, maar Lotte zorgde ervoor dat het altijd in de eerste plaats om ons bleef gaan.

Ook in haar rol naar ons toe was Lotte heel fijn: vriendelijk en persoonlijk maar ook professioneel. Ze heeft ons in een voorbereidend gesprek via juist gestelde vragen en een duidelijke structuur rust kunnen geven. Ook gaf ze duidelijk aan welke stap wanneer moest gebeuren. Lotte is zelf bij alle belangrijke afspraken aanwezig geweest en was eigenlijk altijd bereikbaar, voor alle dingen die gerelateerd waren aan de bruiloft: of dat nu een belangrijk regel-ding was, of het enthousiaste delen van een voorbereidingsfoto. In het hele proces hebben we Lotte als bijzonder prettig ervaren, in haar professionele rol en zeker ook als mens.

Op de dag zelf was het ontzettend fijn om geen stress te hebben over regel-dingen: Lotte had een prachtig en zéér uitgebreid draaiboek gemaakt en was het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Zo liep alles op rolletjes: alles gebeurde op tijd, iedereen wist wat hij of zij moest doen en als er een lastige vraag was zorgde Lotte dat het opgelost werd.

Ook was er zonder problemen ruimte voor onze meer bijzondere wensen of situatie: we wilden enkel een vegetarisch diner met ook nog ruimte voor een iftar moment: geen enkel probleem. Het contact met mensen die normaal niets met een bruiloft te maken hebben (zoals alle partijen van en rondom het theater): geen probleem.

Lotte heeft haar werk uitstekend en met zichtbare liefde voor haar vak uitgevoerd en heeft er zo aan bijgedragen dat wij een zeer gelukkig en relaxed bruidspaar konden zijn met een prachtige dag, die uitstekend verliep.

Bedankt voor alles Lotte en hopelijk tot ziens!

Meddy & Robin

Fotografie: Lorenzo Obrie van Wanderbros

Weddingplanner Breda Meddy & Robin