Natalie & Diewert (Breda)

24 oktober 2019

“In eerste instantie hadden we er niet aan gedacht om een weddingplanner in te schakelen. We trouwden immers niet in het buitenland en we wilden er vooral een relaxte dag van maken, “gewoon” trouwen in het bijzijn van onze lieve familie en vrienden. Niet te veel randzaken erbij, geen circus, geen optredens, geen honderden gasten. Toen we begonnen aan het plannen van onze relaxte bruiloft raakten we toch al snel het spoor bijster. Ook als je relatief kleinschalig denkt te trouwen komen er veel (veel!) keuzes op je af. Wij besloten al snel dat we professionele bijstand nodig hadden. Niet om de bruiloft vóór ons te regelen maar juist om het mèt ons te regelen.

Via Google vonden we Lotte. Ze is slim, nuchter, serieus, lief, praktisch, grappig, geduldig, hartelijk en altijd bereikbaar. Ze is precies wat wij nodig hadden, zowel tijdens de aanloop naar de bruiloft als op de dag zelf in de rol van ceremoniemeester. Ze stemt haar rol (groot of klein) af op de wensen van het bruidspaar. Als we daar behoefte aan hadden bezocht ze met ons locaties en ging mee naar (kennismakings-)gesprekken. Daar stelde ze de juiste vragen (waar wij nog niet aan hadden gedacht) waardoor we goed geïnformeerd keuzes konden maken. Ze maakte handige overzichten en checklijsten en stuurde ons reminders over zaken die nog geregeld moesten worden of betalingen die gedaan moesten worden. Als we vastliepen, twijfelden of inspiratie nodig hadden was daar Lotte. Met haar bruiloft-ervaringen is ze een hele fijne sparringpartner, ze denkt mee, nooit dwingend maar wel duidelijk. Op deze manier hebben we onze bruiloft met heel veel plezier kunnen voorbereiden. We konden ons richten op de zaken die wij belangrijk vonden en Lotte regelde vervolgens de andere (belangrijke en tijdrovende) aspecten zoals de planning, het (dubbel-)checken van de afspraken met leveranciers/locatie, het in de gaten houden van betalingstermijnen en het opstellen en actueel houden van het draaiboek.

Op de dag zelf was zij ceremoniemeester. De rust zelve, alles onder controle, de contactpersoon tussen ons, familie, vrienden, fotograaf, locatie, DJ. Ze deed de styling, hield in de gaten of er voldoende drankjes geserveerd werden, bewaakte het tasje van de bruid, redde het bruidsboeket, hield de tijd in de gaten en deed vast nog van alles waar wij niets van mee hebben gekregen maar waardoor wij en onze gasten een onvergetelijk mooie, liefdevolle en relaxte dag hebben gehad.

Zowel van professionele partijen (DJ, locatie-manager) als van onze gasten hebben we veel lof gehoord over Lotte. Ze is professioneel èn een heel prettig persoon.

Juist door een weddingplanner in te schakelen hebben we een enorm persoonlijke bruiloft kunnen organiseren en hebben wij ons op de dag zelf nergens zorgen over hoeven maken. Daarbij hebben we een ontzettend leuk persoon leren kennen, eentje waar je graag nog eens een drankje mee gaat drinken. We kunnen ieder aanstaand bruidspaar dan ook aanraden om eens kennis te maken met Lotte.”

Natalie & Diewert

Fotografie: Nynke Fotografie