Nazli & Wouter (Sevilla, Spanje)

7 september 2018

“Het was erg fijn om onze reis van verloofd zijn naar de dag van eindelijk man en vrouw worden met Lots of Love Weddings te mogen vormgeven en meemaken! Lotte van Lots of Love Weddings is veel meer dan een weddingplanner geworden voor ons. Lotte doet alles zo vanuit haar hart dat het voelt alsof je beste vriendin naast je staat en je alles samen doet. Ze is hartelijk, enthousiast, geduldig, hardwerkend, scherp, professioneel, vol van goede ideeën en straalt heel veel rust uit!

In onze ervaring van 8 maanden samen heeft ze al onze losse ideeën tot een prachtige werkelijkheid weten te maken door door te zetten, hard te werken, niet te settelen voor minder, in onze droom te geloven en het waar te maken! Tijdens onze gesprekken voorafgaand aan de bruiloft heeft Lotte ons steeds verder geholpen om onze wensen te realiseren of juist realistisch maken en uit te voeren.

Lotte is in de meest stressvolle momenten de rustige haven geweest voor ons. Ze kan als geen ander de stress uitschakelen en alles juist rustig en professioneel oplossen. Ik weet nog dat wij en onze gasten zó onder de indruk waren van Lotte dat ze op een gegeven moment klaar was met al die complimenten, haha! Maar hierbij nogmaals: own your victory, woman!

Nazli & Wouter

Fotografie: Bruno y Garea