Renske & Ariën (Terschelling)

25 januari 2020

“Lotte heeft ons van begin tot einde geholpen bij het vormgeven van onze bruiloft. De voorbereidingstijd was niet zo erg lang en werd bemoeilijkt door de onzekere gezondheid van de bruidegom. Lotte liet zich door niets van dit afschrikken en zorgde ervoor dat juist óók de voorbereidingen voor ons al onderdeel van de bijzondere dag werden.

Waar we zelf terughoudend en misschien zelfs wel afhoudend waren bij bepaalde keuzes waarbij we wel heel erg in het middelpunt zouden komen, gaf Lotte ons het nodige zelfvertrouwen om misschien juist wel te doen, wat je eigenlijk normaal nooit doet. Je trouwdag is nu eenmaal een andere dag dan alle andere dagen van je leven, toch?

Met de tijd werd de gastenlijst wat langer, het plan wat uitgebreider en de organisatie wat omvangrijker. Lotte heeft dit steeds heel goed inzichtelijk gemaakt en heeft constant het overzicht en de regie stevig in handen gehad.

Naast de wat meer voor de hand liggende klussen en contacten runde Lotte ook een klein reisbureautje, want veel gasten bleven iets langer dan enkel de bruiloftsdag. Met veel plezier zocht ze mee naar de beste deal, het mooiste plekje en de heerlijkste restaurantjes voor onze gasten van ‘over zee’.

Lotte is bescheiden maar gedecideerd en bovendien altijd enthousiast en heel betrokken. Hoe merk je dat? Tijdens de voorbereidingen kon ze snel inschatten of ons idee haalbaar zou zijn en paste binnen het plaatje wat we voor ogen hadden en kwam desgevraagd met heel veel mogelijkheden, op eigenlijk alle onderdelen van de dag die langskomen.

Lotte heeft bovendien veel liefde gestoken in de aankleding van de kerk en kwam met een hele leuke oplossing voor een donker duinpaadje, waar de gasten ’s avonds langs liepen, in weer en wind heeft ze dit ’s ochtends weten te realiseren! Ook maakte ze voor onze kindjes (van 7 en 9) speciaal een eigen draaiboek, dit vonden ze allebei geweldig!

Op onze bruiloft kende ze alle gasten van naam, dit geeft de gasten een heel welkom gevoel. Naast complimentjes over hoe we samen ‘straalden’ die dag, staat met stip op 2 het aantal complimentjes over onze weddingplanner!

Lotte heeft ons geadviseerd, geassisteerd, ontzorgd, verzorgd, verrast, ontroerd en gaf ons een droom van een bruiloftsdag waar we nog heel lang met heel veel liefde aan terugdenken.”

Renske & Ariën

Fotografie: Leonie Blaak