Shari & Jesse (Toscane, Italië)

24 september 2022

“Wij kwamen Lotte tegen toen we op internet naar trouwlocaties in Italië zochten. Het leek ons heel fijn om hulp te krijgen bij de organisatie van onze droombruiloft, we wisten soms niet waar te beginnen! We stuurden Lotte een mailtje en al snel planden we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek voelden we meteen een klik! Het voelde helemaal goed en we begonnen met het plannen van onze Toscaanse bruiloft.

Dankzij haar vele ervaring kon Lotte overal over meedenken. Ze heeft een groot netwerk van fijne, lokale leveranciers, wat het zoeken naar de perfecte combinatie heel veel makkelijker maakte. Ze snapte eigenlijk al heel snel precies wat wij wilden, waardoor ze hele goede voorstellen kon doen. Lotte reageerde altijd heel snel en was altijd bereid om te helpen of mee te denken. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar ook gedurende ons bruiloftsweekend was het een zegen om Lotte bij ons te hebben. Ze dacht over alles mee, van kleine details tot grote beslissingen, en zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep.

Op deze manier heeft ze ervoor gezorgd dat het geheel een perfect verzorgde bruiloft is geworden, de droombruiloft die we zo graag wilden. Ook met al onze gasten heeft ze fijn, laagdrempelig en gezellig contact gehad. Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen! In principe doe je dit natuurlijk maar één keer, maar we zouden haar bij wijze van spreken een volgende week zo weer vragen! Lotte, ontzettend bedankt voor alles!”

Shari & Jesse

Fotografie: Daniela Nizzoli