Shirley & Daan (Breda)

10 september 2021

“In het najaar van 2019 kwamen we in contact met Lotte. Onze bruiloft zou in juni 2020 plaats moeten vinden. Het contact was meteen heel fijn en we merkten bij het eerste gesprek al dat Lotte enorm gepassioneerd en perfectionistisch is. Toen in maart 2020 Covid naar Nederland kwam heeft ze ons ook ontzettend goed ondersteund met het verplaatsen van de bruiloft en ‘wat te doen’. Nadat we onze bruiloft uiteindelijk twee keer hebben moeten verplaatsen, was het 10 september 2021 dan eindelijk zo ver. We wilden graag een city wedding in het centrum van Breda, en dat is meer dan gelukt! Op verschillende locaties in het centrum van Breda hebben we onze bruiloft gevierd.

Met behulp van Lotte haar flexibiliteit en ervaring in het organiseren van bruiloften hebben we er, ondanks een aantal nog steeds geldende maatregelen, een onvergetelijke dag van kunnen maken! Toen in de week voor de bruiloft duidelijk werd dat het weer niet al te best zou worden op onze bruiloft heeft ze ons enorm geholpen en ontzorgd met het maken van aanpassingen voor de dag zelf.

Van onze leveranciers en gasten hebben we ook hele positieve reacties gekregen over Lotte! Super knap dat ze op alle locaties alles tot in detail geregeld had.

We kijken met veel geluk terug op onze bruiloft. Dankzij Lotte hebben wij op de dag zelf en de weken voor de bruiloft echt kunnen genieten!

Lotte, ontzettend bedankt dat je van onze dag een onvergetelijke dag hebt gemaakt!”

Liefs, Daan & Shirley

Fotografie: Marielle Kokke Fotografie