Ik plan graag jullie mooiste dag!

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Ben je op zoek naar een ceremoniemeester voor de dag zelf? Of laat je liever de volledige planning over aan een weddingplanner? Of denken jullie erover in het buitenland te trouwen? Ik ga graag voor jullie aan de slag! Wil je meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen? Lees dan hieronder verder.

Weddingplanner

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Heb je geen tijd om hier de komende maanden mee bezig te zijn? Of laat je het liever over aan een echte organisatie-professional? Dan ga ik graag voor jullie aan de slag als weddingplanner!

Lees meer

Ceremoniemeester

Op zoek naar iemand die jullie trouwdag in goede banen kan leiden? Vind je het belangrijk dat jullie gasten puur kunnen genieten en niet belast zijn met deze soms best pittige taak? Als professioneel ceremoniemeester ga ik ervoor om jullie dag zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Lees meer

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland – een destination wedding – wordt tegenwoordig steeds populairder. Want wat is er nu mooier dan elkaar eeuwige trouw beloven op een warme, zonnige plek, met de voetjes in het zand of juist in een land dat voor jullie speciaal is?

Lees meer

"Dankzij Lotte hebben wij echt onze mooiste dag kunnen beleven"

Nazli & Wouter

Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Lotte, weddingplanner en professioneel ceremoniemeester én het gezicht achter Lots of Love Weddings! Ik woon in Breda (Noord-Brabant), maar werk door het hele land. Behalve van bruiloften houd ik van reizen, van het ontdekken van nieuwe plekken en culturen. Daarom plan ik ook héél graag bruiloften in het buitenland…