8 redenen om een professioneel ceremoniemeester in te huren

Yes! Jullie gaan trouwen! Een ceremoniemeester helpt jullie bij de organisatie van de mooiste dag van jullie leven. Veel bruidsparen vragen iemand die dicht bij hen staat om deze taak op zich te nemen. Maar wist je dat je ook een professioneel ceremoniemeester kunt inhuren? Ik geef je 8 redenen om een professioneel ceremoniemeester in te huren.

1.) De ervaring van een professioneel ceremoniemeester is goud waard
Een professioneel ceremoniemeester heeft al zoveel verschillende bruiloften gezien dat ze precies weet waar je allemaal aan moet denken. En als jullie graag een unieke bruiloft willen die helemaal bij jullie past, dan weet zij wat er mogelijk is.

2.) Draaiboek van bed tot taxi
Een professioneel ceremoniemeester legt alles vast in een uitgebreid draaiboek. Van het moment dat jullie op je trouwdag uit je bed stappen tot aan het moment dat de taxi jullie ’s avonds thuis of bij een hotel afzet. Zo weten jullie zeker dat jullie niks vergeten.

3.) Professioneel ceremoniemeester? Professioneel probleemoplosser!
Je kunt een bruiloft nog zo gedetailleerd vastleggen in een draaiboek, onverwachte gebeurtenissen kun je nooit helemaal voorkomen. Gelukkig is een professioneel ceremoniemeester op alles voorbereid. Glas rode wijn over je jurk? Trouwambtenaar die vaststaat in het verkeer? De ceremoniemeester lost het op. 

4.) Vast aanspreekpunt voor alle leveranciers 
Om een bevriende ceremoniemeester te ondersteunen, regel je misschien toch zelf nog wat dingen of je vraagt andere vrienden om te helpen. Kies je voor een professioneel ceremoniemeester, dan kun je met een gerust hart alles aan haar overlaten. Eén aanspreekpunt voor alle leveranciers. Wel zo overzichtelijk.

5.) Vast aanspreekpunt voor je gasten
Een extra kussentje voor tante Margriet. Een vegetarisch diner voor je beste vriendin en glutenvrije taart voor jullie nichtje. Je laat het met een gerust hart over aan de ceremoniemeester die je hebt ingehuurd. Hoeft niemand tijdens het diner op zoek naar een verlengkabel voor de sketch van de vriendengroep.

6.) Een bruiloft in stijl
Als bruidspaar besteden jullie natuurlijk veel aandacht aan hoe jullie er zelf uitzien op jullie trouwdag. Maar er zijn meer dingen die gestyled moeten worden. Willen jullie decoraties op de trouwlocatie? En hoe willen jullie de tafels dekken voor het diner?  Een professioneel ceremoniemeester helpt jullie hierbij. Ze barst van de ideeën en weet precies wat er mogelijk is. En ze heeft de juiste contacten om het te realiseren.

7.) Alles en iedereen op tijd op de juiste plaats
Een professioneel ceremoniemeester zorgt ervoor dat het trouwdraaiboek tot in detail uitgevoerd wordt. Ze zorgt ervoor dat iedereen overal op tijd is en dat de juiste spullen aanwezig zijn. Zij heeft het spiekbriefje paraat als jullie je geloften gaan uitspreken en ze weet waar het bruidsboeket is als je dat wilt gaan gooien.

8.) Een zorgeloze bruiloft voor jullie en jullie gasten
Maar de allerbelangrijkste reden om een professioneel ceremoniemeester in te huren is dat zij jullie alles uit handen neemt. Dankzij haar kunnen jullie als bruidspaar echt genieten van een zorgeloze bruiloft, samen met alle mensen die jullie dierbaar zijn.


Willen jullie mij inhuren als professioneel ceremoniemeester? Neem dan contact met me op. Dan kom ik graag een keer langs om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Lotte Vogels, weddingplanner en professioneel ceremoniemeester bij Lots of Love Weddings. Foto: Bruno y Garea
Geplaatst in Geen categorie.