Een droombruiloft zonder stress, zo doe je dat!

Een droombruiloft zonder stress? Schakel een weddingplanner in!

Een weddingplanner? Dat is toch iets voor BN’ers en Amerikaanse bridezilla’s? Nee, hoor. Ook voor jullie als nuchter Hollands bruidspaar heeft een weddingplanner veel voordelen. Ik noem hieronder de belangrijkste.

1. Bakken ervaring
Hoe vaak hebben jullie al een bruiloft georganiseerd? Precies. Een weddingplanner heeft bakken ervaring op dit vlak. Ze weet precies waar je allemaal aan moet denken en wat je wanneer moet regelen om het op jullie grote dag allemaal samen te laten komen. Waarom zouden jullie dan zelf het wiel opnieuw gaan uitvinden?

2. Vaste, betrouwbare leveranciers
De weddingplanner heeft zo haar adresjes. Van die bakker bijvoorbeeld, die prachtige en overheerlijke bruidstaarten maakt voor een schappelijke prijs. Of van die fantastische band, die ieder publiek binnen no time op de dansvloer heeft staan. Natuurlijk werkt ze alleen samen met betrouwbare partijen, zodat er geen drama’s zijn als een dubbelgeboekte feestlocatie of een cateraar die even vergeten was dat de bruid allergisch is voor schaal- en schelpdieren.

3. Een trouwdag zonder stress
Met een weddingplanner kun je zonder stress genieten van jullie trouwdag én van alle voorbereidingen. Alle wensen en vragen bespreken jullie met haar, zij regelt het met de leveranciers en jullie gasten. Wel zo overzichtelijk. En als sommige dingen wat minder soepel lopen, lost zij het voor jullie op. Zo kunnen jullie al in de aanloop naar jullie grote dag in de genietmodus stappen.

4. Weddingplanner en ceremoniemeester in één
De weddingplanner neemt op jullie trouwdag zelf ook vaak de rol van ceremoniemeester op zich. Superhandig, want de weddingplanner kan de planning van jullie grote dag inmiddels dromen. Ze weet precies wie waar wanneer moet zijn. Zij heeft op die dag bovendien maar één missie: jullie een onvergetelijke dag bezorgen. Kies je iemand uit je familie of vriendenkring als ceremoniemeester, dan heeft diegene twee petten op. Aan de ene kant moet hij of zij zorgen dat alles goed verloopt, aan de andere kant willen jullie natuurlijk ook dat hij of zij als gast van de bruiloft kan genieten.

Weddingplanner
Weddingplanner Lotte van Lots of Love Weddings aan het werk als ceremoniemeester. Foto: Bruno y Garea

5. Bruiloft binnen budget
De weddingplanner bewaakt jullie budget. Ze kan jullie precies vertellen wat jullie droombruiloft kost. Is dat net iets – of véél – meer dan jullie kunnen of willen besteden aan jullie bruiloft, dan weet zij waar je kunt besparen. En dankzij de prijsafspraken die ze met leveranciers maakt, zijn jullie met een weddingplanner op sommige gebieden goedkoper uit dan wanneer jullie de bruiloft helemaal zelf zouden organiseren. Zo verdient ze zichzelf terug.

6. Pinterestwaardige styling
Hebben jullie de hele styling van jullie bruiloft al bij elkaar gezocht op Pinterest en Instagram? De weddingplanner maakt het werkelijkheid! Nog helemaal geen ideeën over styling? Ook geen probleem. De weddingplanner heeft heel veel goede ideeën voor een mooie styling dankzij haar ervaring en creativiteit. En, vooruit, ook dankzij Pinterest.

7. De Onbezorgde Bruiloft Helpdesk
De weddingplanner heeft maar één missie: jullie een onbezorgde droombruiloft bezorgen. Daarom staat ze altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden. Van “Hoe zit dat nou eigenlijk met die kousenband?” tot “Heb je aan een rustig plaatsje voor een campingbedje gedacht, zodat ons bruidsmeisje een dutje kan doen?” En waar sommige vrienden en familie naast jullie bruiloft ook nog andere dingen belangrijk lijken te vinden (snap jij dat nou?), kun je met een weddingplanner eindeloos blijven kletsen over jullie bruiloft. Hoe fijn is dat?

Willen jullie ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan gerust contact met me op! Ik kom graag een keer bij jullie langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Lotte Vogels
Lots of Love Weddings

Geplaatst in Geen categorie.